Depolama, bilgi işleme, genişletme sorunlarınız için HPE ProLiant DL380 Gen10 Sunucu

DL380GEN10-1
DL380GEN10-2
 

Yenilikler

  • Ek olarak ikinci nesil Intel® Xeon® Ölçeklenebilir işlemci ailesi tekliflerini destekler.
  • 2U, standart uzunlukta, rafa takılı bir sunucuda maksimum 7 NVIDIA T4/Quadro P2000/P2200 veya Intel PAC D5005 (Stratix 10 SX) ile arttırılmış Tek Genişlikte GPU Yoğunluğu.
  • Networking Choice (NC) sunucu modelleri, birincil ağ ürünleri seçeneklerinde daha fazla esneklik sağlar.
  • HPE Kalıcı Bellek, Intel® Optane™ DC Kalıcı Bellek kullanarak yoğun bellek veya hızlı depolama olarak dağıtma esnekliği sunar ve 3,0 TB’ye kadar yuva başına bellek kapasitesine olanak tanır. [4]
  • iLO 5 güvenlik geliştirmeleri: Sunucu Yapılandırma Kilidi, iLO Güvenlik Panosu ve Workload Performance Advisor. HPE InfoSight, sorunları tahmin etmek ve proaktif bir şekilde önlemek için bulut tabanlı analitik sağlar.

HPE ProLiant DL380 Gen10

Sunucular en iyi koşullarla haveforce.com’dan alınır

Önemli Özellikler

Esnek Tasarımı Sayesinde İşletmenizin Büyümesi Gerektiğinde Yatırımınız Genişler

HPE ProLiant DL380 Gen10 sunucu, üç adede kadar çift genişlikte GPU seçeneği desteğinin yanı sıra 30 adede kadar SFF, 19 adede kadar LFF veya 20 adede kadar NVMe sürücü seçeneğiyle yeni Hewlett Packard Enterprise modüler sürücü yuvası yapılandırma seçeneği dahil olmak üzere uyarlanabilir bir kasaya sahiptir.

HPE Kalıcı Bellek, verilerin hızlı depolanmasına, taşınmasına ve işlenmesine olanak tanıyarak büyük veri iş yüklerini ve analizlerini dönüştürmek amacıyla hızlı, yüksek kapasiteli, düşük maliyetli bellek ve depolama sunmak için DRAM ile birlikte çalışır.

Yeniden tasarlanmış HPE Smart Array S100i Denetleyicileri, önyükleme, veri ve medya ihtiyaçlarınız için katıştırılmış SATA HPE Dynamic Smart Array Denetleyicisi ile bir araya geldiğinde, ortamınıza en uygun 12 Gb/sn denetleyiciyi seçme esnekliğini ve hem SAS hem de HBA modunda çalışma olanağını sağlar.

Katıştırılmış 4x1GbE ile birlikte, değişen iş gereksinimlerini karşılayıp işinizi uygun şekilde büyütmeniz için ağ bant genişliği (1GbE – 40GbE) ve yapı seçenekleri sunan HPE FlexibleLOM veya PCIe dik adaptör seçenekleriniz vardır.

Geleneksel işletim sistemlerinin yanı sıra Azure’dan Docker ve ClearOS’a kadar çok çeşitli işletim ortamlarını destekler.

Güvenlikle İlgili İnovasyonlar

Yalnızca Hewlett Packard Enterprise, doğrudan silikonun içine sabitlenmiş ana ürün yazılımına sahip endüstri standardı sunucular sunar. Silicon Root of Trust’tan başlayarak sunucunun yaşam döngüsü boyunca güvenlik koruması yerleşiktir.

Yeni özellikler arasında, güvenli geçişi sağlayan ve sunucu donanım yapılandırmasını kilitleyen Sunucu Yapılandırma Kilidi, olası güvenlik açıklarını tespit edip gidermeye yardımcı olan iLO Güvenlik Panosu ve daha iyi sunucu performansı için sunucu ayarı önerileri sağlayan Workload Performance Advisor bulunur.

Runtime Firmware Verification ile sunucu ürün yazılımı 24 saatte bir kontrol edilir ve temel sistem ürün yazılımının geçerliliği ve güvenilirliği doğrulanır. Güvenli Kurtarma, tehlikeli bir kod algılandıktan sonra sunucu ürün yazılımının bilinen son iyi duruma veya fabrika ayarlarına geri dönmesine izin verir.

Sunucuya yetkilendirilmemiş erişimi önlemek ve sunucu platformlarının kimliğini doğrulamak üzere kullanılan yapıları güvenli bir şekilde depolamak için, Güvenilir Platform Modülü (TPM) ile birlikte kullanılabilen ek güvenlik seçenekleri bulunur. Ayrıca İzinsiz Giriş Algılama seti, sunucu kapağı kaldırıldığında uyarı verir ve bunu günlüğe kaydeder.

Gelişmiş Bilgi İşlem Yoğunluğuna Sahip Dünya Çağında Performans

ProLiant DL380 şimdi GPU yoğunluğunu ciddi oranda geliştirdi, Tam Yükseklikte, Yarım Yükseklikte, Tek Genişlikte Hızlandırıcılar/GPU’larda desteği 5’ten 7’ye veya dengeli bir yapılandırmada üçüncül yükseltici üzerinden ek PCIe genişletmesiyle 6’ya çıkardı.

HPE’nin en popüler 2U rafa takılı sunucusundan ve standart derinlikteki raflardan yararlanarak müşteriler, çok yönlü bulut iş yükü performansını ve yapay zeka ve derin öğrenme deneyimlerinin optimizasyonunu mümkün kılan kapsamlı bir Hızlandırıcı seçenekleri setiyle birlikte en yoğun Hızlandırıcı/GPU platformlarından birinden faydalanabilirler.

ProLiant DL380 üzerinde desteklenen NVIDIA T4 GPU, Derin Öğrenme, Öngörüde Bulunma, Makine Öğrenimi, Yüksek Performanslı Bilgi İşlem, İşleyici, VDI, Sanal İş İstasyonları ve bunların birleşimi için idealdir ve veri merkezi kaynaklarının kullanımını maksimuma çıkararak toplam sahip olma maliyetini düşürür.

Endüstri Lideri Hizmetler ve Dağıtım Kolaylığı

HPE ProLiant DL380 Gen10 sunucu, eksiksiz bir HPE Teknoloji Hizmetleri grubuyla birlikte gelir ve güven sağlayıp riski azaltmanın yanı sıra müşterilere çeviklik ve kararlılık konusunda yardımcı olur.

HPE Pointnext Services, BT yolculuğunun tüm aşamalarını basitleştirir. Danışma ve Dönüştürme Hizmetleri uzmanları, müşterilerin karşılaştıkları güçlükleri anlayarak optimum bir çözüm tasarlar. Profesyonel Hizmetler çözümlerin hızlı bir şekilde dağıtılmasını, Operasyonel Hizmetler ise sürekli destek verilmesini sağlar.

Sunucu yaşam döngüsü yönetimi için Birleşik Genişletilebilir Ürün Yazılımı Arabirimi (UEFI), Akıllı Kaynak Bulma, izlemek ve yönetmek için HPE iLO 5, HPE iLO Amplifikatör Paketi, Akıllı Güncelleştirme Yöneticisi (SUM) ve ProLiant için Hizmet Paketi (SPP) gibi katıştırılmış ve indirilebilir araçlar mevcuttur.

Hewlett Packard Enterprise BT yatırım çözümleri, iş hedeflerinize uygun BT ekonomisiyle dijital bir işletmeye dönüşmenize yardımcı olur.

[1] HPE ölçümleri: 2 yuvalı Intel Xeon Platinum 8280 ile E5-2699 v4 ailesi işlemcileri karşılaştırıldığında, HPE sunuculardaki STREAM, LINPACK, SPEC CPU 2006 & ve SPEC CPU2017 ölçümlerindeki ortalama kazançta önceki nesil E5-2600 v4’e kıyasla Intel Xeon Platinum’da %60’a kadar performans artışı. Sistem donanım veya yazılım tasarımında ya da yapılandırmasında farklılık olması gerçek performansı etkileyebilir. Nisan 2019.

[2] 2 yuvalı Intel Xeon Platinum 8280 (28 çekirdekli) ile E5-2699 v4 (22 çekirdekli) karşılaştırıldığında, Intel Xeon Platinum’da önceki nesle kıyasla %27’ye kadar çekirdek artışı. Hesaplama 28 çekirdek/22 çekirdek= 1,27 = %27. Nisan 2019.

[3] HPE ölçümleri: 2 yuvalı Intel Xeon Platinum 8280 ile Intel Xeon Platinum 8180 ailesi işlemcileri karşılaştırıldığında, HPE sunuculardaki STREAM, LINPACK & ve SPEC CPU2017 ölçümlerindeki ortalama kazançta, önceki nesle kıyasla Intel Xeon Platinum’da %11’e kadar performans artışı. Sistem donanım veya yazılım tasarımında ya da yapılandırmasında farklılık olması gerçek performansı etkileyebilir. Nisan 2019.

[4] Yuva başına 3,0 TB ile 512 GB 2666 Kalıcı Bellek Seti

Intel Xeon ve Intel, Intel Corporation’ın ABD’de ve diğer ülkelerde ticari markalarıdır. Microsoft ve Azure, Microsoft Corporation’ın ABD’de ve diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır. Diğer tüm üçüncü taraf ticari markalar ilgili sahiplerine aittir.

Önemli Özellikler

Processor Type Intel
İşlemci ailesi Intel® Xeon® Ölçeklenebilir 8100/8200 serisi Intel® Xeon® Ölçeklenebilir 6100/6200 serisi Intel® Xeon® Ölçeklenebilir 5100/5200 serisi Intel® Xeon® Ölçeklenebilir 4100/4200 serisi Intel® Xeon® Ölçeklenebilir 3100/3200 serisi
Kullanılabilir işlemci çekirdekleri Modele bağlı olarak 4 ila 28 çekirdekli
İşlemci önbelleği  İşlemci modeline bağlı olarak 8,25 – 38,50 MB L3
Maksimum bellek İşlemci modeline bağlı olarak 128 GB DDR4 ile 3,0 TB, işlemci modeline bağlı olarak HPE 512 GB 2666 Kalıcı Bellek Takımı ile 6,0 TB
Bellek yuvaları 24 DIMM yuvası
Bellek türü Modele bağlı olarak HPE DDR4 SmartMemory ve HPE Kalıcı Bellek
NVDIMM türü HPE NVDIMM-N *Yalnızca 1. Nesil Intel® Xeon® Ölçeklenebilir İşlemcilerde kullanılabilir
NVDIMM sırası Tek aşamalı
NVDIMM kapasitesi 16 GB
Drive Supported  8 veya 12 adet LFF SAS/SATA/SSD 8, 10, 16, 18 veya 24 adet SFF SAS/SATA/SSD, Yapılandırmaya bağlı olarak birincil yükselticide 2 adet M.2 SATA SSD standart, isteğe bağlı 6 adet SFF arka sürücü veya isteğe bağlı 3 adet LFF arka sürücü ve isteğe bağlı 2 adet SFF veya 2 adet Dual UFF arka sürücü, isteğe bağlı 20 adet SFF NVMe, Express Yuva ile NVMe desteği, maksimum sürücü kapasitesini sınırlar
Ağ denetleyicisi Modele bağlı olarak HPE 1 Gb 331i Ethernet adaptörü, denetleyici başına 4 bağlantı noktası ve/veya isteğe bağlı HPE FlexibleLOM
Altyapı yönetimi  Akıllı Kaynak Sağlama (katıştırılmış) ile HPE iLO Standard, HPE OneView Standard (indirme gerektirir) (standart), HPE iLO Advanced ve HPE OneView Advanced (isteğe bağlı, lisans gerektirir)
Sistem fanı özellikleri Çalışırken takılabilen yedek fanlar, standart
Genişletme yuvaları 8, ayrıntılı açıklamalar için Hızlı Belirtimlere başvurun
Depolama denetleyicisi  Modele bağlı olarak 1 HPE Smart Array S100i ve/veya 1 HPE Smart Array P408i-a ve/veya 1 HPE Smart Array P816i-a ve/veya 1 HPE Smart Array E208i-a
Garanti  3/3/3 – Sunucu Garantisi üç yıllık parça, üç yıllık işçilik ve üç yıllık yerinde desteği kapsar. Dünya çapında sınırlı garanti ve teknik destek hakkında ek bilgilere şu adresten ulaşabilirsiniz: http://h20564.www2.hpe.com/hpsc/wc/public/home. Ürününüz için ek HPE desteğini ve hizmet kapsamını yerel olarak satın alabilirsiniz. Hizmet yükseltmelerinin kullanılabilirliği ve bu hizmet yükseltmelerinin maliyeti hakkında bilgi için http://www.hpe.com/support adresindeki HPE web sitesine göz atın.
Processor Name Intel
İşlemci numarası  1 veya 2
İşlemci hızı  İşlemciye bağlı olarak maksimum 3,8 GHz
Bellek, standart 3,0 TB (24 X 128 GB) LRDIMM, 6,0 TB (12 X 512 GB) HPE Kalıcı Bellek
Güvenlik İsteğe bağlı Çerçeve Seti kilitleme, Yetkisiz Erişim Algılama Seti ve HPE TPM 2.0
Form faktörü 2U
Ağırlık (İngiliz ölçü standardı)  32.6 lb
Ağırlık (metrik) 14,76 kg
Ürün boyutları (İngiliz ölçü standardı) (H x B x T) 17.54 x 28.75 x 3.44 in
Ürün boyutları (metrik) (H x B x T) 44,55 x 73,03 x 8,74 cm

 Intel Xeon ve Intel, Intel Corporation’ın ABD’de ve diğer ülkelerde ticari markalarıdır. Microsoft ve Azure, Microsoft Corporation’ın ABD’de ve diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır. Diğer tüm üçüncü taraf ticari markalar ilgili sahiplerine aittir.

Bir yanıt yazın

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)